Køberrådgivning

Beer09 86At købe hus er for mange mennesker den største investering man foretager i sit liv. Derfor er det vigtigt, at man tager den helt rigtige beslutning første gang.

Køberrådgivningen fjerner din tvivl
Som hjælp til dig med at træffe den optimale beslutning, kan vores køberrådgivning være en god løsning. En købergennemgang skaber et godt overblik over husets nuværende stand. Ved købergennemgangen vil vi foretage en grundig gennemgang af huset. Vores rådgiver vil kunne besvare evt. spørgsmål du har til tilstandsrapporten og boligen, og du vil kunne få afdækket andre emner, som måske ikke er medtaget i rapporten. Dette kan f.eks. omfatte slid, vedligeholdelsesstand samt forventede restlevetider på bygningsdele som døre, gulve, tage, vinduer osv. Noget som man normalt ikke vil kunne vurdere selv. Dertil kan du få et overblik over alvorsgaden og omfanget af de skader som er nævnt i tilstandsrapporten. Derfor er vores erfarne medarbejdere gode at konsultere inden beslutningen skal tages.

Såfremt du ønsker det, kan vi efter købergennemgangen udarbejde et notat, hvori tilstandsrapporten kommenteres og suppleres med egne iagttagelser.

Se prisen for køberrådgivning her

SydTerm   •   Skovvej 5   •   6400 Sønderborg   •   Tlf: 3510 1060